דהפנטהאוז תוכנן עבור זוג שילדיו בגרו והקימו משפחות משלהם. בני הזוג עברט מבית פרטי גדול לדירה במרכז העיר שהחיים בה מאפשרים נוחות גדולה, הן מבחינת קרבה לילדים ולנכדים שחיים בעיר והן מבחינת מרכזי התרבות והבילויים שיש לאזור להציע. הפנטהאוז תוכנן תוך הדגשת מימד הנוחות בחיי היומיום וההתאמה המלאה לאורך החיים של בני הזוג. שולחן אוכל גדול שיוכל להכיל את כל בני המשפחה המורחבת, חלל מגורים שמאפשר התכנסויות רבות משתתפים, עם קישור ויציאה נוחה למרפסת הגדולה שצופה על כל העיר ואל הים. בנוסף, מטבח גדול ומאובזר, שמאפשר ארוחות יומיומיות קטנות על גבי משטח גדול ונוח, חדרי רחצה מרווחים וחדר שינה גדול ומפנק. שני חדרים נוספים, חדר עבודה וחדר טלויזיה, תוכננו כך שיוכלו לשמש גם כחדרי אירוח לנכדים ולמשפחה המורחבת.

בעלי הבית הגיעו, כאמור, מבית פרטי, כך שנדרש למצוא פתרונות אחסון לחפצים רבים ומגוונים, כמו גם לאוסף הספרים הגדול שיש להם (שכמובן גדל עם הזמן). לצורך זה תוכננה ספריה גדולה, מרצפה ועד תקרה, במסדרון הרחב. מכיוון שגובה התקרה הוא מעל שלושה מטרים, נוסף סולם פליז מעוצב על מסילה, שתוכנן כך שיהווה אלמנט עיצובי אך שיהיה גם נוח לטיפוס ולא יכביד על המראה או חלילה "יסתום" את המסדרון.  

הבית כולו תוכנן ועוצב בגוונים סולידיים של קרם, אפרפר וחאקי, עם נגיעות של מתכות שחורות ופליז. ריבוי הגוונים הבהירים יוצר מראה של "טון סור טון" (טונים קרובים של אותם הגוונים) ומעניק עושר 

פנטהאוז בלב תל אביב